Uitslag Long Range Weekend – Bisley, Engeland 29-09-2018

In het weekend van 28 en 29 september j.l. zijn we met een grote groep naar Bisley, Engeland afgereisd voor ons eerste Long Range Weekend. Op zaterdag is geschoten op 600 yards, op zondag op 900 en 1000 yards.

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om er een onderling wedstrijdje van de maken. Op 600 yard moesten 20 schoten worden gedaan, op 900 en 1000 yard telden 15 schoten mee.
Helaas heeft niet iedere schutter de volledige wedstrijd kunnen afronden, daarom hebben we bij de klasse FTR in de uitslag de 1000 yard score niet meegenomen.

Bisley OPEN Klasse – Uitslag
Bisley FTR Klasse – Uitslag

Binnenkort hopen we een uitgebreid verslag van dit weekend te plaatsen.

Seizoen 2018-2019

Beste Schutters,

De vereniging SV PGSN streeft ernaar om de kosten welke gemaakt worden voor het organiseren van wedstrijden zo laag mogelijk te houden. Gezien de stijging van de algehele kosten zijn we als vereniging genoodzaakt het inschrijfgeld voor deze wedstrijden iets te verhogen, namelijk naar het niveau van 2016. Daarnaast komt de korting die voor leden van de SV PGSN te vervallen.

Het inschrijfgeld wordt als volgt:
1e discipline € 12,50
2e discipline € 10,00
overige disciplines € 7,50

De korting voor jeugdige schutters blijft wel bestaan. De jaarlijkse contributie voor de SV PGSN blijft ook gelijk.

Bovendien hebben we gekeken naar de klasse indeling per discipline.  Afgelopen jaar hebben in de discipline PG100-Open er 4 tot 7 schutters in de A-klasse mee gedaan, in de discipline PG50 A-klasse waren 4 tot 5 deelnemers.
Zoals het reglement voorschrijft moeten er meer dan 30 schutters in een Discipline mee doen om de discipline in 2 klasse te delen, sinds de invoering van de TR discipline halen we dat niet meer.
Daarom is besloten om het komend seizoen in elke discipline één klasse te hanteren (H-Klasse).

Met vriendelijke groet,
Bestuur SV PGSN.